faciliteter

Vognen tilbyder overnatning og ophold for to voksne personer og egner sig desværre ikke til børn. Den består af 25 kvadratmeter beboelse og cirka 40 kvadratmeter udendørs terrasse. Den er indrettet med soveafdeling, stue/spiseplads, køkken og toilet/bad. I køkkenet er der køleskab, kogeplader, ovn og kaffemaskine samt det nødvendige køkkenudstyr.

beliggenhed

Cirkusvognen er placeret i udkanten af Marstal, afsides på værternes grund, på grænsen mellem en granskov og en vild mark, hvor der går waliser geder og gotlænder får. Den står i god afstand til øvrigt beboelse, der ikke er synlig fra vognen grundet omkringliggende træer og buske. Et ophold i cirkusvognen er derfor privat og uforstyrret.

adresse

Vognen findes på adressen Knasterbjergvej 4, 5960 Marstal.

parkering

Der er en særskilt parkeringsplads til beboerne i cirkusvognen. Fra parkeringspladsen er der en gåtur på 100 m til vognen. Gangstien mellem parkeringspladsen og vognen er oplyst om aftenen. Der er placeret en sensor ved henholdsvis parkeringspladsen og ved vognen.

Kæledyr

Der må kun medbringes kæledyr i vognen, efter særlig aftale med værterne

internet

Der er mobilt WiFi i vognen

kaffe

Der er en espressomaskine i vognen, der ved ankomst vil være fyldt op med kaffebønner fra et lokalt kafferisteri.

check-in og -ud

Check ind mellem kl. 15.00 og 18.00 og check ud mellem kl. 10.00 og 11.00, med mindre andet aftales. Ved ankomst vil I enten blive budt velkommen af værterne, og alternativt vil nøglen til vognen være tilgængelig i en nøgleboks (koden oplyses inden ankomst).

linned og håndklæder

Der er ved ankomst gjort klar med sengetøj, håndklæder, viskestykker mm.

Varme

Der er installeret varmepumpe, og vognen er derfor komfortabel til beboelse året rundt.

el-biler

Der er ladere til el-biler tilgængelige i Marstal, på havnen, ved færgen, samt ved Ærø Hotel. Der er desværre ikke lader ved cirkusvognen

færger

Der er færgeforbindelse til Ærø fra henholdsvis: Fynshav (Als), Svendborg, Faaborg og Rudkøbing (Langeland). Book gerne i god tid, så I er sikre på at få plads. Tryk på knapperne herunder for booking.