Når drømme bliver til virkelighed

På Ærø fik vi en ny tilværelse foræret. Det har givet plads til nysgerrigheden og gjort os opmærksomme på, hvad vores liv består af og hvad der fremover skal udgøre det. Vi har lært, hvad det vil sige at drømme. Drømme er drivkraften i livet. De holder os på én gang fast i nuet og former samtidigt fremtiden - hvis vi tør forfølge dem. På Ærø er der plads til at lade drømme komme til live, og Cirkusvognen er resultatet af vores drøm om at skabe et liv, der lader os være dem vi er, på det sted vi bor. Den er vores drøm om, at kunne give noget af alt det gode vi har fået, videre til andre.

Foto: Mali Lazell

rejsen til ærø

Cirkusvognen blev bygget i det tidligere østtyskland for cirka 50 år siden og har siden kørt de europæiske landeveje tynde for danske cirkusfamilier. I 2021 købte vi den af Cirkus Baldoni og for at udleve vores drøm.

kreativt byggeri

Der findes ingen opskrifter på, hvordan man ombygger en cirkusvogn. Vi måtte lade den gamle konstruktion, dens fortid og historie vise os mulighederne, sætte begrænsningerne og give os inspirationen til hvordan vi kunne bringe vores personlighed og kreativiteten i spil, for at skabe et sted, hvor vi og andre vil elske at være - det sted vi drømte om at skabe.

Et kunstværk med plads til dine drømme

Og vi er stolte af resultatet. Vognen viser nu, hvad naturen gør ved os mennesker - hvordan den skaber ro i kroppen og plads til tankerne. Og kunsten fører tankerne videre og inspirere os til at tænke nyt og anderledes. Til at drømme.

Foto: Peter Fröhlich

se flere billeder af cirkusvognen

galleri